Hjælp til betaling og regning

Sådan ser du dine forbrugsspecifikationer

Hvis du har fastnet- eller mobiltelefoni hos os, så kan du finde forbrugsspecifikationerne på Mit YouSee.

For at få adgang til dine forbrugsspecifikationer, skal du logge ind med NemID den første gang. Herefter vil dine forbrugsspecifikationer folde sig ud, uden du skal logge ind med NemID. Herunder kan du se, hvordan man gør.

1. Vælg det abonnement du gerne vil se forbrugsspecifikation for i menuen til venstre.

Du kan se forbrugsspecifikationer for mobil- og fastnet-telefoni.

2. Klik på Se detaljer for at folde Forbrugsspecifikation ud.

3. Nu skal du logge ind med NemID for at få adgang til forbrugsspecifikationerne.

4. Indtast din NemID nøgle.

5. Som det sidste trin af valideringen, skal du indtaste dit cpr-nummer.

6. Når du har logget ind med NemID og indtastet dit cpr-nummer kan du se forbrugsspecifikationerne for dit forbrug på enten mobil eller fastnettelefoni.

Når du fremover klikker på Se detaljer ud for Forbrugsspecifikation, vil du få adgang til forbrugsspecifikationer uden at skulle bruge NemID.