Tilmeld dig e-kommunikation og spar 29 kr./md.

Tilmelder du dig e-kommunikation, vil du fremover modtage dine breve fra os på mail. Så undgår du gebyret for brevpost på 29 kr. om måneden.

Når du tilmelder dig e-kommunikation, får du følgende kommunikation fra os på mail:

• Generelle vilkårsændringer
  • Varsling af pris- og produktændringer
  • Ordrebekræftelser

Sådan tilmelder du dig e-kommunikation

Produkter via kabel-tv stik (Coax)

Har du YouSee Telefoni via kabel-tv stik, er du automatisk tilmeldt e-kommunikation vedrørende dette produkt. Øvrige YouSee-produkter skal du selv tilmelde e-kommunikation under Mine oplysninger på Mit YouSee.

Produkter via telefonstikket (DSL) samt tidligere TDC mobil

Har du produkter via telefonstikket, skal du selv tilmelde dig e-kommunikation. Det gør du under Indstillinger på Mit YouSee:

1. Klik på Indstillinger i venstremenuen.
  2. Find Levering af regninger og breve.
  3. Vælg e-mail.
  4. Klik Gem.

Har du glemt din adgangskode til Mit YouSee?

Vi kan sende dig en ny adgangskode til dit mobilnummer eller din e-mailadresse, hvis du har glemt den.

Der kan gå et par minutter, før du modtager koden. Husk at tjekke mappen uønsket e-mail, hvis du ikke har modtaget en e-mail med din nye adgangskode.

Har du ingen pc eller e-mail?

Har du ingen pc, kan du ringe til kundeservice på 70 70 40 40 for at høre mere om dine muligheder.