Tilmeld dig e-kommunikation og spar 29 kr./md.

Tilmelder du dig e-kommunikation, vil du fremover modtage dine breve fra os på mail. Så undgår du gebyret for brevpost på 29 kr. om måneden.

Når du tilmelder dig e-kommunikation, får du følgende kommunikation fra os på mail:

• Generelle vilkårsændringer
  • Varsling af pris- og produktændringer
  • Ordrebekræftelser

Sådan tilmelder du dig e-kommunikation

Du kan tilmelde dit e-kommunikation ved at ringe til os, eller sende os en mail.

Kontakt os og tilmeld dig e-kommunikation

Har du ingen pc eller e-mail?

Har du ingen pc, kan du ringe til kundeservice på 70 70 40 40 for at høre mere om dine muligheder.