Få hjælp til at forstå din regning

Flere forhold kan påvirke den regning, du modtager fra YouSee for produkter via telefonstikket (DSL). Er du ny kunde, eller har du opsagt eller ændret et abonnement, kan du opleve at modtage en større regning end forventet eller modtage flere regninger på en gang.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem telefonstikket (DSL) og dit stik ser sådan ud

Modtager du i stedet produkter gennem kabel-tv-stikket (Coax),
Multistik og dobbelt multistik - dit YouSee telefonstik

Hjælp til at forstå din regning for TV og HomeTrio

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål til regninger for TV og HomeTrio.