Få hjælp til at finde dit konto- eller kundenummer

Som YouSee kunde har du enten et konto- eller kundenummer, som du skal oplyse, når du betaler dine regninger, henvender dig til YouSee Kundeservice eller skal have adgang til forskellige services hos YouSee

Sådan finder du dit kunde- /kontonummer på Mit YouSee

Du skal starte med at logge ind på Mit YouSee. Når du er logget ind, er der forskellige indgange til at se dit kunde- eller kontonummer.

Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode, kan du få tilsendt et nyt

Har du tv, bredbånd eller telefoni via kabel-tv-stikket (Coax), kan du se dit kundenummer i øverste højre hjørne på forsiden af Mit YouSee.

Kig i øverste højre hjørne af billedet

Her du tv, bredbånd eller telefoni via telefonstikket (DSL), kan du se dit kunde- eller kontonummer under Regning & Forbrug.

Dette gælder også for visse mobilabonnementer.

Find dit kunde- eller kontonummer - DSL

Har du mobiltelefoni, kan du se dit kundenummer på forsiden af Mit YouSee Mobil.

Se dit nummer på forsiden af Mit YouSee som mobilkunde