Få hjælp til at finde dit konto- eller kundenummer

Som YouSee kunde har du enten et konto- eller kundenummer, som du skal oplyse, når du betaler dine regninger, henvender dig til YouSee Kundeservice eller skal have adgang til forskellige services hos YouSee

Sådan finder du dit kunde- /kontonummer på Mit YouSee

Du skal starte med at logge ind på Mit YouSee. Når du er logget ind, er der forskellige indgange til at se dit kunde- eller kontonummer.

Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode, kan du få tilsendt et nyt

Når du er logget ind på Mit YouSee, finder du YouSee kontonummeret ved at:

1. Gå til Regninger & betaling i menuen til venstre
  2.

3. Her finder du dit kontonummer i toppen af siden
Find konto/kundenummer under regning på Mit YouSee

Har du et andet YouSee Login til mobiltelefoni, kan Mit YouSee se anderledes ud.

Her finder du dit kundenummer i toppen af siden.

Se dit nummer på forsiden af Mit YouSee som mobilkunde