Få hjælp til at finde dit konto- eller kundenummer

Som YouSee kunde har du enten et konto- eller kundenummer, som du skal oplyse, når du betaler dine regninger, henvender dig til YouSee Kundeservice eller skal have adgang til forskellige services hos YouSee

Sådan finder du dit kundenummer på mitwifi.dk

Har du bredbånd via kabel-tv-stikket (Coax) hos YouSee og er logget på dit hjemmenetværk, kan du finde dit kundenummer på mitwifi.dk. Er du ikke på din hjemmeadresse, men ønsker at se dine oplysninger på mitwifi.dk, skal du logge på med dit YouSee-login.

Gå til mitwifi.dk