Få hjælp til at finde dit konto- eller kundenummer

Som YouSee kunde har du enten et konto- eller kundenummer, som du skal oplyse, når du betaler dine regninger, henvender dig til YouSee Kundeservice eller skal have adgang til forskellige services hos YouSee

Dit konto- eller kundenummer starter med tallene 2, 3 eller 6, hvis du har produkterne fastnet, bredbånd eller tv, eller hvis du har flere abonnementer på én samlet regning hos YouSee.

Har du tv og bredbånd gennem en forening, er det ikke sikkert, at du på forhånd har dit eget kundenummer og dermed et YouSee Login.

Her kan du oprette et YouSee-login, hvis du ikke har et i forvejen

Du kan finde kunde- / kontonummeret i øverste højre hjørne af din regning.

Find kontonummer på Mit YouSee for DSL

Bemærk, at hvis du har et YouSee Netbasis-, Netplus- eller et Nettidsabonnement, har du udover et kontonummer også et 12-cifret kundenummer, der starter med 12. Hvis du modtager separate regninger på YouSee Netbasis-, Netplus- eller et Nettidsabonnement, kan du finde kundenummeret på regninger. Det 12-cifrede nummer skal du bruge til at opsætte opkalds-forbindelsen. Du skal indtaste det i feltet Brugernavn.