Ny kunde hos YouSee? Få svar på spørgsmål til den første regning

Her kan du få svar på dine spørgsmål omkring den første regning.

Bemærk, artiklen handler om den første regning helt overordnet og beskriver, hvordan en regning typisk kan se ud. Din første regning kan derfor godt indeholde andet end, hvad der er beskrevet her.

Den første regning

Når du har købt en ny tv-pakke, lynhurtigt bredbånd eller måske en ny smartphone med abonnement, så følger der noget med, der ikke er helt ligeså underholdende: din første regning. Men selvom udsigten til at se på regninger kan virke kedelig, så er den vigtig lige at lære at kende. Derfor vil vi her kort nævne et par ting, du skal være opmærksom på, når du modtager din første regning.

Hvad indeholder den første regning?

Er den første regning højere end du havde forventet? Det kan skyldes, at den første regning du modtager, kan indeholde nogle gebyrer og engangsbetalinger i forbindelse med oprettelsen af dit abonnement. Det kan eksempelvis være oprettelsesgebyr, teknikerbesøg eller installation af ekstrastik. Den slags udgifter vil naturligvis kun optræde på den første regning.

Eksempel på engangsbeløb
Derudover skal du også være opmærksom på, at størrelsen af den første regning afhænger af, hvornår på måneden du har købt dit abonnement. Du vil nemlig altid minimum skulle betale for en hel måned eller et helt kvartal. Starter du eksempelvis et abonnement midt i en måned, så vil du typisk skulle betale for både den resterende måned og for den kommende. Det samme gør sig gældende, hvis du er kvartalsafregnet.
Eksempel på afregningsperiode
Bemærk, at dit abonnement altid bliver betalt forud og forbrug bliver betalt bagud. Perioderne du betaler for, står på din regning.

Hvis du eksempelvis gerne vil tilmelde din regning til Automatisk kortbetaling, så kan du få hjælp til dine betalingsmuligheder her.

Er du ikke ny kunde, men ønsker at se dine regninger, skal du logge ind på Mit YouSee.

Du kan også få hjælp i vores regningsforklaring, hvor vi viser et eksempel på en regning, og forklarer, hvad de forskellige områder betyder.