Forstå din regning fra YouSee

Har du spørgsmål til din regning fra YouSee for produkter via kabel-tv-stikket (Coax), kan du få forklaret de forskellige punkter her. Du bør være opmærksom på at din telefoniregning er adskildt fra din tv- og bredbåndsregning. Vælg, hvilken regning du har spørgsmål til, for at få den rigtige forklaring.

Sådan får du overblik over dit mobilforbrug

Når du har et mobilabonnement hos YouSee, kan du følge med i dit forbrug på Mit YouSee Mobil.

Du kan også følge med i dit forbrug direkte på din mobil via Mit YouSee app'en til iPhone og Android. Du finder app'en ved at søge efter YouSee Mobil i App Store eller på Google Play.

Når du er logget ind på Mit YouSee Mobil, kan du i menuen til venstre under Forbrug se en oversigt over forbruget på dit mobilnummer. Forbrugsoversigten er opdelt i fire kategorier: Overblik, Forbrug i Danmark, Forbrug i udlandet og Kontobevægelser.

Mit YouSee Mobil forside

Overblik

Under Overblik får du et hurtigt overblik over dit forbrug. Du kan se alle kontobevægelser og skifte mellem forskellige måneder. Er du tilmeldt betalingsservice, kan du også skifte mellem forskellige regningsperioder.

Overblik over forbrug

Forbrug i Danmark

Under Forbrug i Danmark kan du se dit samlede forbrug fordelt på tale, sms/mms og data over en given måned eller regningsperiode.

Under Tale kan du se de danske telefonnumre, du har ringet til. Har du ringet til et andet YouSee-mobilnummer, vil det blive vist ved siden af datoen med et YouSee-logo. Har du ringet til numre, der ikke er inkluderet i dit abonnement, vil du også kunne se her, hvad du er blevet opkrævet for de samtaler. Står der 0,00 kr. under pris, er det fordi opkaldet er dækket af den mængde tale, der er inkluderet i dit abonnement.

Under sms/mms kan du se, hvem du har sendt sms’er og mms’er til. Du kan ikke se indholdet af beskederne. Det er også under sms/mms, at du kan se opkrævninger for forbrug af indholdstakserede SMS’er som f.eks Mobilbilletter eller donationer.

Under data kan du se hvor meget data, du har brugt, og hvor meget du har tilbage i dit abonnement for indeværende måned.Dit dataforbrug vises i hhv. KB, MB og GB.

Forbrug i Danmark

Forbrug i udlandet

Under Forbrug i udlandet kan du se, hvad det har kostet dig at bruge din telefon i udlandet. Typisk bliver udlandsforbrug registeret med en lille forsinkelse, men er som regel synligt indenfor 1-3 dage. Forbrug i udlandet vises på samme måde som Forbrug i Danmark.

Lange SMS'er koster dobbelt

En standard SMS fylder 160 tegn. Hvis du sender SMS'er fra udlandet, vil du derfor betale for 2 SMS'er, når du overskrider de 160 tegn. Undgå at bruge smileys, da en smiley fylder flere tegn.

Forbrug i udlandet

Kontobevægelser

Under Kontobevægelser kan du både se dine indbetalinger, og hvad du er blevet opkrævet for dit abonnement og eventuelle tillægspakker. Det er også under kontobevægelser, at du har mulighed for at finde en samlet oversigt over dit forbrug i en given periode, som du kan printe eller hente som PDF-fil.

Kontobevaegelser
På denne side kan du finde hjælp, hvis du er YouSee mobil kunde.

Hvis du er tidligere TDC mobil kunde, kan du finde hjælp til din regning her.

Bemærk, artiklen handler om regninger helt overordnet og beskriver, hvordan en regning typisk kan se ud. Din regning kan derfor godt indeholde andet end, hvad der er beskrevet her.

Forklaring af din mobilregning

Når du har et mobilabonnement hos YouSee og er logget ind på Mit YouSee har du mulighed for, at få fuldt overblik over dit forbrug. Du kan se dit forbrug opdelt i forskellige kategorier der gør, at du let kan danne dig et overblik.

Se vores video eller følg vores guide nedenfor