Forstå din regning fra YouSee

Har du spørgsmål til din regning fra YouSee for produkter via kabel-tv-stikket (Coax), kan du få forklaret de forskellige punkter her. Du bør være opmærksom på at din telefoniregning er adskildt fra din tv- og bredbåndsregning. Vælg, hvilken regning du har spørgsmål til, for at få den rigtige forklaring.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud

Modtager du i stedet produkter gennem telefonstikket (DSL),
YouSee kabel-tv-stik

Bemærk, artiklen handler om regninger helt overordnet og beskriver, hvordan en regning typisk kan se ud. Din regning kan derfor godt indeholde andet end, hvad der er beskrevet her.

Er du ny kunde, kan du læse om den første regning her

Forklaring af din telefoniregning

Har du spørgsmål til din telefoniregning, kan du her få forklaret de forkskellige punkter.

Sådan ser din telefoniregning ud

Første side af telefoniregning

Side 1

Anden side af telefoniregning

Side 2

Forklaring af side 1

1. Her ser du regningens betalingsfrist. Er du tilmeldt Automatisk Kortbetaling eller Betalingsservice, er betalingsfristen den dato, hvor beløbet bliver hævet på din konto.

2. Her ser du dit kundenummer, som du altid bliver bedt om at oplyse, når du henvender dig til YouSee

3. Her kan du se dit abonnement og prisen for det.

4. Her ses forbrug, som ikke er inkluderet i dit abonnement, eksempelvis telefonsamtaler til udlandet.

5. Engangsydelser er udgifter, der ikke relaterer sig til dit abonnement, eksempelvis oprettelsesgebyr.

6. Her ses summen af dine abonnementer, forbrugsydelser og engangsydelser i den anførte periode.

7. Her ses saldo overført fra sidste regning. Er der et minus foran beløbet, har du penge til gode. Hvis ikke, er det penge du skylder os fra tidligere, og som vi har overfør til denne regning.

8. Indbetalinger foretaget siden sidste regning.

Forklaring af første side af telefoniregning

Forklaring side 2

9. Samlet beløb til betaling

Forklaring af anden side af telefoniregning