Forstå din regning fra YouSee

Du kan altid se det samlede beløb på regningens første side – på side 2 er der flere detaljer i specifikationen.

Vil du se eller betale din regning? Det gør du nemt i Mit YouSee.

Det er altid regningsperioden, som afgør beløbet, der fremgår på din regning – det vil sige, den periode, som du betaler for.

Der er ofte en helt naturlig forklaring, hvis din regning ikke ser ud, som du havde forventet, fx:

Dit forbrug kan have betydning for, at din regning én måned er højere end normalt. Det kan skyldes, at du fx har:

• Doneret til en sms-indsamling som Røde Kors eller Red Barnet

• Deltaget i en sms-afstemning som Vild med dans eller Melodi Grand Prix

• Brugt mere data, end hvad der er med i dit abonnement

• Købt en togbillet eller andet via mobilen