Her finder du din regning

Afhængigt af dit produkt fra YouSee har du forskellige muligheder for at tilgå din regning.

1. Gå til Mit YouSee og log ind

2. Vælg Regning & betaling i venstre side

Under Regninger & betaling på Mit YouSee finder du et overblik over dine regninger

3.  Her får du et overblik over alle dine regninger.

4. Vil du se en bestemt regning, klikker du på søjlen for den måned du gerne vil se. Herefter klikker du på Vis regning for at se din regning for den måned. Du får vist regningen som pdf.

På Mit YouSee kan du følge dit forbrug måned for måned

5. Under Betalingsmetode kan du vælge, hvilken betalingsmetode du ønsker.

• Automatisk kortbetaling
  • Betalingsservice
  • Manuel betaling
På Mit YouSee kan du se, hvilke muligheder du har for at betale din regning: manuel betaling, automatisk kortbetaling og betalingsservice

Mangler du dit mobilregning?

Kan du ikke finde din mobilregninger på Mit YouSee, skal du logge ind på en anden selvbetjening. Det er nemlig ikke alle abonnementer, der er blevet lagt ind i den samme selvbetjening - endnu.

Log ind her for at finde din mobilregning

Skal du bruge hjælp til at forstå din regning, kan du her få overblik over mobil forbrugsoversigt.