Her finder du din regning

Afhængigt af dit produkt fra YouSee har du forskellige muligheder for at tilgå din regning. Her viser vi, hvordan du finder dine regninger for produkter via kabel-tv-stikket.

Mangler du Mobilregningen?

Kan du ikke finde din mobilregninger på Mit YouSee, skal du logge ind på en anden selvbetjening. Det er nemlig ikke alle abonnementer, der er blevet lagt ind i den samme selvbetjening - endnu.

Du finder din mobilregning her.

Skal du bruge hjælp til at forstå din regning, kan du her få overblik over mobil forbrugsoversigt.

Har du glemt dine login-oplysninger til Mit YouSee, kan vi sende dine oplysninger til dig.

Er du tilmeldt betalingsservice, får du din regning sammen med betalingsoversigten. Er du tilmeldt Automatisk Kortbetaling, får du din regning som PDF tilsendt den e-mail-adresse, du har tilknyttet Mit YouSee.

Er du tilmeldt e-kommunikation, får du sendt din regning som PDF til den e-mail-adresse, du har tilknyttet Mit YouSee, med mindre du er tilmeldt Betalingsservice.

Desuden kan du altid finde en kopi af din regning på Mit YouSee under Regninger og Betaling.

Klik på Menu bjælken på Mit YouSee for at finde dine regninger

1. Først klikker du på menubjælken i venstre side, så menuen åbnes.

Klik på Regning i Menuen på Mit YouSee

2. Når menuen åbner klikker du på Regninger & betaling.

3.  Her får du et overblik over alle dine regninger.

Se alle dine regninger på Mit YouSee
4. Vil du se en bestemt regning, klikker du på pilen i venstre side ud for den regning, du vil se. Når feltet udvides, klikker du på Hent regning. Så åbnes regningen i en ny fane.
Klik på hent regning. Så kan du se dine betalte regninger hos YouSee