Sikkerhed på nettet

Oversigt over trusler og hvordan du beskytter dig

Nedenstående tabel giver et overblik over, hvilke trusler du kan blive udsat for på din computer, når du bevæger dig rundt på nettet. Men der er heldigvis mange ting du kan gøre for at beskytte dig selv og din computer bedst muligt overfor truslerne.

Fluebenene viser dig hvilke værn, der hjælper dig mod hvilke trusler.

I linkene ovenfor, kan du læse om de forskellige trusler. Ønsker du at læse mere om, hvordan du kan beskytte dig mod truslerne, kan du scrolle op og klikke på Beskyttelse.