Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Er der binding på mit telefoni-abonnement?

Den gældende bindingsperiode for dit abonnement vil du altid kunne finde i din ordrebekræftelse eller eventuelt af en særskilt aftale mellem dig og YouSee. I disse kan du finde de specifikke opsigelsesregler, der var gældende på det tidspunkt, du bestilte dit produkt. Bemærk at efter bindingsperiodens ophør kan der stadig være et opsigelsesvarsel på et givet produkt.

Vejledende bindingsperioder for YouSee Telefoni

• Fastnettelefoni via kabel-tv-stik og modem (coax): Ingen bindingsperiode
  • Fastnettelefoni via telefonstikket (DSL): Ingen bindingsperiode.