Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Sådan skifter du abonnement

Hvis du har bredbåndstelefoni via dit kabel-tv-stik (coax), kan du let skifte fra ét abonnement til et andet via Mit YouSee. Skift abonnement på Mit YouSee.

Se priser på fastnettelefoni.

Skifter du abonnement online, sker ændringen med det samme. Ønsker du at skifte abonnement fra en bestemt dato, skal du kontakte vores kundeservice på 70 70 40 91.

Det er gratis at skifte til et større abonnement. Men det koster 99 kr. at skifte til et mindre abonnement.

Ønsker du at flytte dit telefonnummer til en anden operatør, skal du ikke selv opsige dit abonnement, men derimod kontakte vores kundeservice.

Er du tilmeldt Saldomax, og ønsker du at skifte abonnement, skal du først afmelde Saldomax, inden du kan skifte til et andet abonnement. Afmeld Saldomax via Mit YouSee.