Sådan bruger du 3 På Linjen

3 På Linjen giver dig mulighed for nemt og enkelt at invitere en tredje person med i samtalen

Har du brug for at have en telefonsamtale med mere 3 personer, så er 3 På Linjen, den helt rigtige løsning for dig.

Når du bruger 3 På Linjen, skal du være opmærksom på at samtalen betales af personen der ringer op, og du skal have en R-tast for at kunne benytte denne service.

Bemærk, at du ikke kan benytte 3 På Linjen sammen med særtjeneste og betalings-numre.

Sådan etablerer du 3 På Linjen

1. Den første deltager ringer du op til, helt som du plejer. Når du har forbindelse til den første modtager, kan du etablere forbindelse til den anden modtager
  2. Åben en ny linje ved at taste R og afvent klartone
  3. Tast den anden modtagers telefonnummer, og afvent svar
  4. Når du har forbindelse til den anden modtager, kan du forbinde de to samtaler ved at tasteog afvente klartone
  5. Herefter skal du taste For at forbinde de to samtaler
  6. Dine samtaler er nu forbundet og i er alle tre på samme linje

Sådan pauser og afslutter du opkald mellem 3 personer

• Ved optaget eller manglende svar hos den anden modtager, skal du taste R for at vende tilbage til samtalen med den første modtager
  • Du kan afbryde den igangværende samtale mellem tre personer ved at taste R og afvente klartone.
    Tast herefter 1 for at afslutte forbindelsen til den anden modtager. Samtalen med den første modtager genoptages som en helt normal samtale
  • Du kan skifte mellem personerne ved at taste R, afvente klartone og herefter taste 2. Tredjeparten bliver her sat i venteposition eller kan vælge at afbryde opkaldet ved at lægge på
  • Samtalen kan afsluttes ved at alle lægger på som normalt