Kobl dit alarmudstyr til telefonen

Der findes mange typer af alarmanlæg, som kan kobles til hjemmetelefonen. For eksempel tyveri- og faldalarmer.

Din telefon slår alarm

YouSee Telefoni virker med en række private alarmanlæg, og ringer op til et forprogrammeret telefonnummer, når alarmen aktiveres. Virker strømmen i din bolig ikke, virker YouSee Telefoni dog heller ikke. Derfor bør du tjekke med dit alarmfirma, om der kan være konflikter i forbindelse med strømafbrydelse og lignende.

Bemærk, at YouSee Telefoni ikke understøtter alarmnet, hvor der kan foretages samtaler samtidig med, at alarmen er koblet til (for eksempel Falck Securitas). YouSee leverer desuden ikke support til alarmudstyr.