Sådan bruger du Banke På

Når du har Banke På, vil du høre en tone, når du taler i telefon, hvis der er én, der forsøger at ringe til dig

Sådan bruger du Banke På til bredbåndstelefoni

Når du hører tonesignalet for en ventende samtale, har du flere muligheder.

• Du kan sætte din igangværende samtale i venteposition, og så besvare det indkomne opkald. Herefter kan du skifte mellem de to opkald ved at taste R
  • Du kan afslutte din igangværende samtale inden for 90 sekunder, og herefter besvare den ventende samtale på normalvis
  • Du kan ignorere det indkommende opkald og fortsætte den igangværende samtale

For at du kan bruge Banke På, skal din telefon desuden have en R-tast

Bemærk, at du ikke kan anvende Banke På funktionen, hvis din telefon ved optaget stiller direkte videre til for eksempel Voicemail.

Sådan benytter du Banke På funktionerne