Sådan bruger du Fast Modtager

Med Fast Modtager kan du indkode et fastnummer, som der ringes til, når røret løftes. Dermed kan for eksempel dine børn nemt og enkelt ringe til dig på arbejdet, uden at skulle huske nummeret

Fast Modtager fungerer ved, at hvis ikke du taster på din telefon inden fem sekunder efter du har løftet røret - så vil din telefon automatisk ringe til det indkodede telefonnummer. Hvis du inden fem sekunder taster et andet telefonnummer, ringes der op til dette nummer.

Sådan opsætter du Fast Modtager

Følge de 4 korte guides nedenfor.

• 1. Løft røret og afvent klartone

2. Tast * 5 3 *

3. Tast det ønskede telefonnummer

4. Tast #

5. Talemaskinen giver besked

6. Læg røret på

• 1. Løft røret og afvent klartone

2. Tast * # 5 3 #

3. Talemaskinen giver besked

4. Læg røret på

• 1. Løft røret og afvent klartone

2. Tast # 5 3 #

3. Talemaskinen giver besked

4. Læg røret på

• 1. Løft røret og afvent klartone

2. Tast * 5 3 *

3. Tast det ønskede faste telefonnummer

4. Tast #

5. Talemaskinen giver besked

6. Læg røret på

Benytter du Spærring?

Du kan desværre ikke bruge Fast Modtager sammen med ekstraservicen Spærring. Hvis du har servicen Spærring Med Personlig Kode, kan du dog stadig foretage opkald til Fast Modtager nummeret, så længe du har indkodet nummeret før du har aktiveret spærringen - også selv om telefonnummeret ligger i et spærret område.