Sådan bruger du Fast Modtager-funktionen

Ring op, når du løfter røret

Med Fast Modtager kan du indkode et telefonnummer, som der ringes til, når røret løftes. Dermed kan for eksempel dine børn nemt og enkelt ringe til dig på arbejdet, uden at skulle huske nummeret.

Fast Modtager fungerer ved, at telefonen automatisk ringer op til det indkodede telefonnummer, hvis du ikke taster på din telefon inden for fem sekunder.
Har du brug for at ringe til et andet nummer, skal du blot have påbegyndt indtastningen af nummeret inden for fem sekunder.

Sådan opsætter du Fast Modtager

1. Løft røret, og afvent klartone.

2. Tast * 53 * (stjerne-fem-tre-stjerne).

3. Tast det telefonnummer, du ønsker skal være Fast Modtager.

4. Tast # (firkant).

5. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at du har aktiveret servicen.

6. Læg røret på.

1. Løft røret, og afvent klartone.

2. Tast # 53 #  (firkant-fem-tre-firkant).

3. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at du har deaktiveret servicen.

4. Læg røret på.

1. Løft røret, og afvent klartone.

2. Tast * # 53 # (stjerne-firkant-fem-tre-firkant).

3. Vent på stemmen i røret – den fortæller dig, om funktionen er aktiv eller ej.

4. Læg røret på.

1. Løft røret, og afvent klartone.

2. Tast * 53 * (stjerne-fem-tre-stjerne)

3. Tast det telefonnummer, du ønsker skal være ny Fast Modtager.

4. Tast # (firkant).

5. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at du har ændret telefonnummeret til en ny Fast Modtager.

6. Læg røret på.