Sådan bruger du Privat Notering

Bliver personen du ringer til ved med at være optaget? Så er Privat Notering den helt rigtige løsning for dig. Når modtager er optaget, bliver du tilbudt Privat Notering af en talemeddelelse. Du vil herefter høre en særlig ringning, når nummeret igen er ledigt. Derefter skal du løfte røret inden 20 sekunder, så ringer telefonen hos modtageren. Privat Notering holder øje med det optagede nummer i 45 minutter

Sådan aktiverer du Privat Notering

1. Løft røret og afvent klartone
  2. Tast det ønskede nummer
  3. Ved talemeddelelse tast 5
  4. Talemaskinen giver besked
  5. Læg røret på

Bemærk, at Privat Notering ikke virker, hvis Voicemail er slået til hos den, du ringer til. ISDN- og bredbåndstelefoni-kunder kan heller ikke benytte Privat Notering.

Benytter du en Telefonsvarer?

Vær opmærksom på at hvis du har en telefonsvarer tilkoblet, når du noterer, så kan telefonsvareren 'starte'. Dette skyldes at nogle typer af telefonsvarere bruger tasten 5 til aflytning af beskeder. Den hurtige tilbageringning kan ligeledes aktivere visse typer af telefonsvarere.

Benytter du servicen Forstyr Ikke?

Hvis vedkommende man noterer har ekstraservicen Forstyr Ikke slået til, vil noteringen forsøges gennemført i 45 min. Hvis Ekstraservicen Forstyr Ikke slås fra inden de 45 min. er gået, vil noteringen blive gennemført, ellers vil den udløbe.

Jeg ønsker ikke at kunne blive noteret

Du har mulighed for at spærre mod at kunne notere - og mod at blive noteret. En spærring er gratis, men hvis du ønsker at få opsat spærring mod Privat Notering bedes du kontakte kundeservice.

Takster

Der betales alm. opkaldsafgift, når der ringes op - og såfremt der trykkes 5, og der bliver ledigt indenfor 45 min. betales igen opkaldsafgift for opkaldet.