Hvordan tilslutter jeg bredbåndstelefoner til mit WiFi Modem?

Her på siden kan du finde hjælp, hvis du modtager bredbånd gennem telefonstikket fra YouSee (DSL) og dit stik ser sådan ud:

Del 1: Stiktype

1. Fjern alt fra dine telefonstik i hele huset inden du starter.
  2. Klik herunder, på det stik du har:
Stiktyper

Del 2: Opsætning

I de følgende guides kan du få brug for én eller flere af de viste adaptere.

Du skal have installeret bredbånd inden du tilslutter din(e) telefon(er).

Adapters til Bredbåndstelefoni

Almindeligt telefonstik

Tilslut én eller to telefoner til modemet:

1. Sæt kablet fra din første telefon i TEL1 bag på modemet.
  2. Sæt kablet fra din anden telefon i TEL2 bag på modemet.
  3. Tjek om du har en klartone i telefonen.

Har din telefon et tre-polet stik, skal du bruge adapterkablet, som følger med dit modem.

1. Sæt det grønne stik fra adapterkablet i TEL1 porten bag på modemmet - som vist på billedet med et 1-tal.
  2. Sæt det tre-polet stik fra telefonen i det tre-polet stik på adapterkablet - som vist på billedet med et 2-tal.

De øvrige stik i huset virker ikke længere.

Tilslut bredbåndstelefoni til wifi modem med almindeligt telefonstik

Multistik

Tilslut én telefon:

1. Sæt kablet fra din første telefon i TEL1 bag på modemet.
  2. Sæt kablet fra din anden telefon i TEL2 bage på modemet.
  3. Tjek om du har en klartone i telefonen.

Har din telefon et tre-polet stik, skal du bruge adapterkablet, som følger med dit modem.

1. Sæt det grønne stik fra adapterkablet i TEL1 porten bag på modemmet - som vist på billedet med et 1-tal.
  2. Sæt det tre-polet stik fra telefonen i det tre-polet stik på adapterkablet - som vist på billedet med et 2-tal.
Tilslut én bredbåndstelefon til wifi modem med multistik

Tilslut flere telefoner:

1. Find y-adapteren.
  2. Sæt kablet med de smalle, grå stik i INST porten på y-adapteren og videre fra y-adapteren til TEL1 porten i modemet.
  3. Sæt kablet med de smalle, grå stik i Line porten på y-adapteren og videre fra y-adapteren til DSL1 porten i modemet.
  4. Sæt dine øvrige telefoner til telefonstikkene i huset.
  5. Tjek om du har en klartone i telefonen.
  6. Telefonerne er nu tilsluttet og klar til brug.
Tilslut flere bredbåndstelefoner til wifi modem med multistik

Dobbelt multistik

Tilslut én telefon:

1. Find de 2 kabler med de smalle, grå stik, og sæt det i DSL1 og DSL2 porten på bagsiden af dit WiFi Modem og videre ned til de to stik i det dobbelte multistik.
  2. Sæt din telefon i det dobbelte multistik.
  3. Vent til DSL1 og DSL2 lamperne på forsiden af dit modem lyser.
  4. Tjek om du har en klartone i telefonen.
  5. Telefonen er nu tilsluttet og klar til brug.

Har din telefon et tre-polet stik, skal du bruge adapterkablet, som følger med dit modem.

1. Sæt det grønne stik fra adapterkablet i TEL1 porten bag på modemmet - som vist på billedet med et 1-tal.
  2. Sæt det tre-polet stik fra telefonen i det tre-polet stik på adapterkablet - som vist på billedet med et 2-tal.
Tilslut én bredbåndstelenon til wifi modem med dobbelt multistik

Tilslut flere telefoner:

1. Find y-adapteren.
  2. Sæt y-adapteren i det venstre blå stik i væggen.
  3. Sæt kablet med de smalle, grå stik i Line porten på y-adapteren den anden ende af stikket i DSL1 porten i modemet.
  4. Sæt det andet kabel med de smalle, grå stik i Inst porten på y-adapteren og den anden ende af stikket til TEL1 porten i modemet.
  5. Sæt din 3-polet telefon til stikket i væggen.
  6. Vent til DSL1 lampen på forsiden af dit modem lyser.
  7. Sæt dine øvrige telefoner til telefonstikkene i huset.
  8. Tjek om du har en klartone i telefonen.
  9. Telefonerne er nu tilsluttet og klar til brug.
Tilslut flere bredbåndstelefoner til wifi modem med dobbelt multistik