Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Sådan bruger du Vækning

Det kan være en fordel at bruge telefonen som vækkeur, når du vil være sikker på at komme op til tiden.

Vækning er nemt at bestille – du skal bare taste det tidspunkt, som du ønsker at blive vækket på. Så ringer telefonen automatisk på det ønskede tidspunkt. Samtidig har du også mulighed for at benytte den gratis snooze-funktion.

Hvad er automatisk vækning?

Du kan bestille vækning, så telefonen ringer til dig med fem minutters mellemrum. Du kan bestille helt op til seks vækninger hver 24 timer.

Du sætter tidspunktet ved at indtaste klokkeslæt i form af fire cifre fx 0730, hvis du gerne vil vækkes kl. 07.30.

Det koster 7 kr. per vækning.

Når det er tid, bliver du vækket af en elektronisk stemme. Hvis du ikke svarer i første forsøg, bliver der ringet op flere gange.

Særligt til dig, der bruger Viderestilling eller Spærring

Har du et fastnetabonnement, vil opkald fra Vækning altid gå igennem til telefonen. Det gælder også selvom, du har aktiveret Viderestilling eller Spærring.
Har du derimod bredbåndstelefoni, vil vækningen ske på det telefonnummer, der er viderestillet til.

Vækning kan ikke bestilles til en telefon, der har Totalspærring slået til.

Sådan bestiller du Vækning

Når du vil bruge tjenesten Vækning, kan du aktivere den på to måder – med et opkald til telefonnummer 80 80 05 55 eller med tastekoder direkte på din telefon.

Se, hvordan du gør i nedenstående vejledning. Bruger du en trådløs fastnettelefon, skal du først taste koden – herefter skal du trykke på ring op-knappen.

• Ring til 80 80 05 55, og følg instruktionerne. Du kan også gøre følgende:

1. Løft røret, og afvent klartone.
    2. Tast * 5 5 * (stjerne-fem-fem-stjerne).
    3. Tast firecifret klokkeslæt – for eksempel 0630.
    4. Tast # (firkant).
    5. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at du har aktiveret servicen.
    6. Læg røret på.
  • Ring til 80 80 05 55, og følg instruktionerne. Du kan også gøre følgende:

1. Løft røret, og afvent klartone.
    2. Tast # 5 5 * (firkant-fem-fem-stjerne).
    3. Tast det firecifret klokkeslæt, der skal afbestilles – fx 0630.
    4. Tast # (firkant).
    5. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at du har afbestil servicen.
    6. Læg røret på.
  • Ring til 80 80 05 55, og følg instruktionerne. Du kan også gør følgende:

1. Løft røret, og afvent klartone.
    2. Tast * # 5 5 # (stjerne-firkant-fem-fem-firkant).
    3. Vent på stemmen i røret – den fortæller dig, hvilke vækninger der er bestilt.
    4. Læg røret på.
  • Ring til 80 80 05 55, og gør som stemmen forklarer. Du kan også gøre følgende:

1. Løft røret, og afvent klartone.
    2. Tast * 5 5 * (stjerne-fem-fem-stjerne).
    3. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at du har afbestilt alle vækninger de kommende 24 timer.
    4. Læg røret på.

Priser for vækning

Service

Pris

Vækning 7 kr.
Opkaldsafgift 0,225 kr.*
Snooze 0 kr.**
Ny vækning ved afbestilling 0 kr.***

*Hver gang du bestiller, kontrollerer og afbestiller en vækning, koster det en opkaldsafgift. Har du Fastnet Max-abonnement er opkaldsprisen 0,35 kr. Du betaler ikke samtalepris for tiden, det tager dig at aktivere eller deaktivere Vækning. Hvis du bestiller flere vækninger i samme opkald, koster det kun én opkaldspris. Hver enkelt Vækning vil til gengæld koste 7 kr.

** Har du bestilt en vækning, kan du bruge snoozefunktionen et ubegrænset antal gange – helt uden det koster dig noget.

*** Afbestiller du en vækning, bliver du stadig opkrævet for den. Men bestiller du i samme opkald en ny vækning, sker det uden ekstra opkrævning.