Hjælp til Fastnet

Sådan bruger du Vækning

Det kan være en fordel at bruge telefonen som vækkeur, når du vil være sikker på at komme op til tiden. Du skal bare taste det tidspunkt, som du ønsker at blive vækket på. Så ringer telefonen automatisk på det ønskede tidspunkt. Samtidig har du også mulighed for at benytte den gratis snooze-funktion.

Hvad er automatisk vækning?

Du kan bestille vækning inden for fem minutters intervaller. Det gør du ved at indtaste klokkeslæt i form af fire cifre fx 0730, hvis du gerne vil vækkes kl. 07.30.

Du kan bestille helt op til seks vækninger hver 24 timer. Det koster 7 kr. per vækning.

Du bliver vækket af en elektronisk stemme. Hvis du ikke svarer i første forsøg, bliver der ringet op flere gange.

Opkald fra Vækning vil for fastnet altid gå igennem til telefonen og derfor gennembryde eventuelle viderestillinger eller spærringer.
Dette gælder ikke for bredbåndstelefoni, her vil vækning ske på det telefonnummer, der eventuelt er viderestillet til.
Vækning kan dog ikke bestilles til en telefon, der har Totalspærring slået til.

Sådan bestiller du automatisk vækning

• Ring til 80 80 05 55 og følg guiden, eller gør følgende:

1. Løft røret og afvent klartone.
    2. Tast * 5 5 * (stjerne fem fem stjerne)
    3. Tast firecifret klokkeslæt – for eksempel 0630.
    4. Tast # (firkant)
    5. Talemaskinen giver besked.
    6. Læg røret på.
  • Ring til 80 80 05 55 og følg guiden, eller gør følgende:

1. Løft røret og afvent klartone.
    2. Tast * # 5 5 # (stjerne firkant fem fem firkant)
    3. Talemaskinen giver besked.
    4. Læg røret på.
  • Ring til 80 80 05 55 og følg guiden, eller gør følgende:

1. Løft røret og afvent klartone
    2. Tast # 5 5 * (firkant fem fem stjerne)
    3. Tast det firecifret klokkeslæt, der skal afbestilles – for eksempel 0630.
    4. Tast # (firkant)
    5. Talemaskinen giver besked.
    6. Læg røret på.
  • Ring til 80 80 05 55 og følg guiden, eller gør følgende:

1. Løft røret og afvent klartone
    2. Tast * 5 5 * (stjerne fem fem stjerne)
    3. Talemaskinen giver besked.
    4. Læg røret på.

Priser for vækning

Service

Pris

Vækning 7 kr.
Opkaldsafgift 0,225 kr.*
Snooze 0 kr.**
Ny vækning ved afbestilling 0 kr.***

*Bestilling, kontrol og afbestilling af Vækning koster en opkaldspris. For Fastnet Max er opkaldsprisen 0,35 kr. Der opkræves ikke samtalepris for tiden, det tager at foretage sit valg og modtage kvittering i form af talemeddelelse. Hvis du bestiller flere vækninger i samme opkald, koster det fortsat kun en opkaldspris, hvorimod der til hver enkelt vækning opkræves 7 kr. pr. stk.

** Ved vækning kan snooze-funktionen aktiveres et ubegrænset antal gange uden beregning.

*** Ved afbestilling kan en ny vækning bestilles uden beregning, da du bliver opkrævet for den originale vækning.