Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Sådan bruger du Viderestilling

Viderestilling ved optaget

1. Løft røret
  2. Tast * 6 7 * (stjerne seks syv stjerne)
  3. Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter (firkant)
  4. Afvent talemeddelelse
  5. Læg røret på

Viderestilling ved manglende svar

1. Løft røret
  2. Tast * 6 1 * (stjerne seks et stjerne)
  3. Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter # (firkant)
  4. Afvent talemeddelelse
  5. Læg røret på

Opkald bliver automatisk viderestillet til det valgte nummer, hvis du ikke besvarer det inden for 15 sekunder.

Viderestilling af alle opkald

1. Løft røret
  2. Tast * 2 1 * (stjerne to et stjerne)
  3. Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter # (firkant)
  4. Afvent talemeddelelse
  5. Læg røret på

Slå Viderestilling fra

1. Løft røret
  2. Slå Viderestilling ved optaget fra ved at taste # 6 7 # (firkant seks syv firkant)
    Slå Viderestilling ved manglende svar fra ved at taste # 6 1 # (firkant seks et firkant)
    Slå Viderestilling af alle opkald fra ved at taste # 2 1 # (firkant to et firkant)
  3. Afvent talemeddelelse
  4. Læg røret på

Har du BBT FriTale kan Viderestilling tilkøbes via Ekstra services. Sådan tilkøber du Viderestilling

Har du Fastpris Ekstra er Viderestilling inkluderet i abonnementet, og det koster derfor ikke at viderestille til fastnet og mobil.

Har du Fastpris er Viderestilling inkluderet i abonnementet, og det koster derfor ikke at viderestille til fastnet. Men viderestiller du til en mobil, betaler du for opkaldet fra din fastnettelefon til din mobiltelefon.

Har du Forbrug er Viderestilling inkluderet i abonnementet, og du betaler selv for alle viderestillinger fra din telefon til enten en fastnet eller en mobiltelefon.