Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Sådan bruger du Viderestilling

1. Løft røret
    2. Tast * 6 7 * (stjerne seks syv stjerne)
    3. Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter (firkant)
    4. Afvent talemeddelelse
    5. Læg røret på
    1. Løft røret
    2. Tast * 6 1 * (stjerne seks et stjerne)
    3. Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter # (firkant)
    4. Afvent talemeddelelse
    5. Læg røret på

Opkald bliver automatisk viderestillet til det valgte nummer, hvis du ikke besvarer det inden for 15 sekunder.

1. Løft røret
    2. Tast * 2 1 * (stjerne to et stjerne)
    3. Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter # (firkant)
    4. Afvent talemeddelelse
    5. Læg røret på
    1. Løft røret
    2. Slå Viderestilling ved optaget fra ved at taste # 6 7 # (firkant seks syv firkant)
      Slå Viderestilling ved manglende svar fra ved at taste # 6 1 # (firkant seks et firkant)
      Slå Viderestilling af alle opkald fra ved at taste # 2 1 # (firkant to et firkant)
    3. Afvent talemeddelelse
    4. Læg røret på