Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Sådan bruger du Vis eller Skjul nummer

Når du ringer fra din fastnettelefon, er dit nummer som udgangspunkt synligt, for den du ringer til. Du kan dog også vælge at skjule dit nummer – både permanent og ved et enkelt opkald.

Skjul Nummer – per kald

Hvis du ønsker at skjule dit nummer ved enkelte opkald, skal du bare taste * 3 1 * (stjerne-tre-et-stjerne), inden du indtaster det nummer, du vil ringe til. Når du bruger koden, skjules dit nummer for dette ene opkald. Du skal altså bruge koden fra gang til gang.

Ringer du i stedet fra en mobiltelefon, skal du taste # 3 1 # (firkant tre et firkant).

Skjul Nummer – fast for alle opkald

Du kan også vælge at skjule dit nummer permanent. Det vil betyde, at dit telefonnummer aldrig vil blive vist til den, du ringer til. Når tjenesten er aktiveret, gælder den, hver gang du ringer ud. Du skal altså bare taste telefonnummer og ringe, som du plejer. Funktionen skal bestilles hos Kundeservice på 70 70 40 40 – og det koster dig ikke noget.

Hvis du har aktiveret den faste Skjul Nummer-tjeneste, men alligevel ønsker, at den, du ringer til, skal kunne se dit nummer, skal du taste * 3 1 * (stjerne-tre-et-stjerne) før nummeret.

Vil du gerne framelde en permanent Skjul Nummer-funktion, sidder Kundeservice klar til at hjælpe på 70 70 40 40.

Vis Nummer

Hvis du gerne selv vil se, hvem der ringer til dig, så skal du have funktionen Vis Nummer. Det kræver, at servicen er inkluderet i dit abonnement og at du har en telefon med indbygget nummerviser eller en nummerviser, som kan tilsluttes din telefon.