Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Aflyt dine beskeder, når du har YouSee Bredbåndstelefoni

Du kan slå Voicemail til og fra og aflytte dine beskeder fra en hvilken som helst telefon.

Sådan aflytter du beskeder fra din egen telefon

Når du løfter røret, får du en særlig tone som tegn på, at der er indtalt nye beskeder på din Voicemail. Har du en nyere telefon eller nummerviser, vil du også kunne se på displayet, at du har nye beskeder.

For at aflytte dine beskeder skal du ringe til Voicemail på 70 33 14 01 eller taste * 9 # (stjerne ni firkant) og derefter følge vejledningen.

Bemærk: Er dit abonnement oprettet før december 2017 skal du ringe 70 33 14 00 eller taste * 9 # og følge vejledningen.

Sådan aflytter du beskeder fra andre telefoner

Før du kan aflytte dine beskeder fra en anden telefon, skal du ringe til 70 33 14 01 eller taste * 9 # (stjerne ni firkant) fra din egen telefon og lave din egen personlige pinkode.

Din kode skal være 4-10 cifre, indeholde mindst tre forskellige tal og må ikke begynde med 0. Pinkoden må ikke være tal i rækkefølge fx 1234.

Bemærk: Er dit abonnement oprettet før december 2017, skal du ringe til 70 33 14 00 eller taste * 9 #.

Når du vil ringe til Voicemail fra andre telefoner i Danmark eller udlandet, skal du bare taste +45 70 33 14 00 og følge vejledningen.