Hjælp til Fastnet

Sådan indtaler du en personlig velkomsthilsen

Du kan gøre din Voicemail personlig ved at indtale din egen hilsen. Så er den, der ringer, sikker på, at der er ringet op til dig. Hvis du senere vil have den oprindelige velkomsthilsen tilbage, skal du bruge samme fremgangsmåde.

Sådan laver du din personlige velkomsthilsen

• Tast * 9 # (stjerne ni firkant), hvorefter du kommer ind i menuen. Her taster du 2 og indtaler en hilsen og afslut med # (firkant).

Bemærk, at Voicemail skal være aktiveret, for at din egen velkomsthilsen kan aktiveres.

Har du YouSee Bredbåndstelefoni via kabel-tv stik, som er købt før 13. december 2017? Så skal du løfte røret, taste * 9 # eller ringe til 70331401. Følg herefter vejledningen, hvor du vil blive bedt om at vælge en pinkode, indtale dit navn og indtale din personlige velkomsthilsen.

Din kode skal være 4-10 cifre, indeholde mindst tre forskellige tal og må ikke begynde med 0. Pinkoden må ikke være tal i rækkefølge fx 1234.