Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Vælg, hvordan du får leveret bredbåndstelefoni

Tilslut én eller to telefoner til modemmet

For at tilslutte dine telefoner kan du få brug for den viste adapter, som følger med dit modem.

Du skal have installeret bredbånd, inden du tilslutter din(e) telefon(er).

1. Fjern alt fra dine telefonstik i hele huset inden du starter.
  2. Sæt kablet fra din ene telefon i TEL1 bag på modemmet.
  3. Sæt kabler fra din anden telefon i TEL2 bag på modemmet.

Har din telefon et tre-polet stik, skal du bruge adapterkablet, som følger med dit modem.

1. Sæt det grønne stik fra adapterkablet i TEL1-porten bag på modemmet — som vist på billedet med et 1-tal.
  2. Sæt det tre-polet stik fra telefonen i det tre-polet stik på adapterkablet — som vist på billedet med et 2-tal.

Alle øvrige telefonstik i hjemmet virker nu ikke længere.