Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Vælg, hvordan du får leveret bredbåndstelefoni

Sådan tilslutter du en eller flere telefoner

YouSee Bredbåndstelefoni er telefoni via dit internet. Derfor skal du slutte din telefon direkte til dit bredbåndsmodem i stedet for telefonstikket i væggen.

Før du kan tilslutte én eller flere telefoner, skal du have opsat dit modem. Læs her, hvordan du opsætter dit modem korrekt.

Tilslut én telefon

1. Start med at tjekke, at dit bredbåndsmodem er tændt og har adgang til internettet.
  2. Har du et kabel, der passer direkte i din telefon eller dens base, forbinder du den direkte med Voice på bagsiden eller i bunden af dit modem.
    Har dit telefonkabel et trebenet telefonstik, skal du først forbinde det trebenede hanstik fra telefonkablet til et kabel med trebenet hunstik, som går til Voice bag eller i bunden på dit bredbåndsmodem.
  3. Vent 5-10 minutter.
  4. Løft røret og tjek, at der er klartone.
  5. Du er nu klar til at bruge YouSee Telefoni

Tilslut flere telefoner

Når du skal tilslutte flere telefoner, har du flere muligheder. Du kan vælge den løsning der passer dig herunder.

Brug dine eksisterende stik med multistik

Med det vi kalder Multistik, kan du anvende dine nuværende telefonstik til YouSee Telefoni. Multistik sættes op af en tekniker og fungerer sådan, at Telefoni fra YouSee overtager din hidtidige linje, så alle dine telefonstik stadig fungerer. Du kan selvfølgelig altid skifte tilbage til almindelig fastnettelefoni igen.

Du kan bestille Multistik, når din Telefoni-installation er udført, og du har klartone i røret. Har du haft ADSL, har du allerede en del af Multistikket. Derfor kan du nøjes med at bestille en såkaldt Y-adapter, som deler dit vægstik i to. Y-adapteren kan du nemt selv sætte op.

Er du tidligere TDC kunde og allerede har multistik, skal du være opmærksom på at disse skal kobles til dit kabel tv stik af en tekniker. Kontakt Kundeservice på 70 70 40 40 for at bestille en tekniker.

Tilslut trådløse telefoner

Med trådløse telefoner kan du selv tilslutte en base og flere telefoner direkte til modemmet. Basen for den trådløse telefon skal tilsluttes modemmet med et almindeligt telefonkabel. Det er vigtigt, at basen står mindst 1,5 meter fra modemmet, da basens signaler kan påvirke modemmet.

Tilslut med et gennemgangsstik

Ved at sætte et gennemgangsstik i modemmet, kan du selv tilslutte flere telefoner.

Få nye telefonstik

Du har mulighed for at bestille en tekniker til at etablere nye telefonstik. Kontakt YouSee Kundeservice for at bestille en tekniker.