Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Vælg, hvordan du får leveret bredbåndstelefoni

Tilslut én eller flere telefoner

For at tilslutte dine telefoner kan du få brug for de viste adaptere, som følger med dit modem.

Du skal have installeret bredbånd, inden du tilslutter din(e) telefon(er).

Tilslut én telefon

1. Fjern alt fra dine telefonstik i hele hjemmet, inden du starter.
  2. Find de 2 kabler med de smalle, grå stik, og sæt det i DSL1 og DSL2 porten på bagsiden af dit WiFi Modem og videre ned til de to stik i det dobbelte multistik.
  3. Sæt din telefon i det dobbelte multistik.
  4. Vent til DSL1 og DSL2 lamperne på forsiden af dit modem lyser.
  5. Tjek om du har en klartone i telefonen.
  6. Telefonen er nu tilsluttet og klar til brug.

Har din telefon et tre-polet stik, skal du bruge adapterkablet, som følger med dit modem.

1. Sæt det grønne stik fra adapterkablet i TEL1 porten bag på modemmet - som vist på billedet med et 1-tal.
  2. Sæt det tre-polet stik fra telefonen i det tre-polet stik på adapterkablet - som vist på billedet med et 2-tal.

Tilslut flere telefoner

1. Find y-adapteren.
  2. Sæt y-adapteren i det venstre blå stik i væggen.
  3. Sæt kablet med de smalle, grå stik i Line porten på y-adapteren den anden ende af stikket i DSL1 porten i modemet.
  4. Sæt det andet kabel med de smalle, grå stik i Inst porten på y-adapteren og den anden ende af stikket til TEL1 porten i modemet.
  5. Sæt din 3-polet telefon til stikket i væggen.
  6. Vent til DSL1 lampen på forsiden af dit modem lyser.
  7. Sæt dine øvrige telefoner til telefonstikkene i huset.
  8. Tjek om du har en klartone i telefonen.
  9. Telefonerne er nu tilsluttet og klar til brug.