Hjælp til bredbånds- og fastnettelefoni

Vælg, hvordan du får leveret bredbåndstelefoni

Tilslut én eller flere telefoner til modemmet

For at tilslutte dine telefoner kan du få brug for de viste adaptere, som følger med dit modem.

Du skal have installeret bredbånd, inden du tilslutter din(e) telefon(er).

Tilslut én telefon

1. Sæt kablet fra din ene telefon i TEL1 bag på modemmet.
  2. Sæt kablet fra din anden telefon i TEL2 bag på modemmet.
  3. Tjek, om du har en klartone i telefonen.

Har din telefon et tre-polet stik, skal du bruge adapterkablet, som følger med dit modem.

1. Sæt det grønne stik fra adapterkablet i TEL1 porten bag på modemmet — som vist på billedet med et 1-tal.
  2. Sæt det tre-polet stik fra telefonen i det tre-polet stik på adapterkablet — som vist på billedet med et 2-tal.

Tilslut flere telefoner

1. Find y-adapteren.
  2. Sæt kablet med de smalle, grå stik i INST porten på y-adapteren og videre fra y-adapteren til TEL1-porten i modemet.
  3. Sæt kablet med de smalle, grå stik i Line-porten på y-adapteren og videre fra y-adapteren til DSL1-porten i modemet.
  4. Sæt dine øvrige telefoner til telefonstikkene i huset.
  5. Tjek, om du har en klartone i telefonen.
  6. Telefonerne er nu tilsluttet og klar til brug.