Installation af YouSee Bredbåndstelefoni

Vælg vejledning nedenfor, på baggrund af modem og hvorvidt du har YouSee Bredbåndstelefoni via kabel-tv-stikket (Coax) eller telefonstikket (DSL)

YouSee Modem

Installationsvejledning til YouSee Bredbåndstelefoni via kabel-tv stikket (Coax)

Få hjælp til hvordan du tilslutter din telefon eller fax, ved at vælge guiden nedenfor.
Vælg
HomeBox 4

Installationsvejledning til YouSee HomeBox 4 (DSL)

Få hjælp til at opsætte YouSee HomeBox 4 og din bredbåndstelefon med bredbånd via telefonstikket.
Vælg
HomeBox ADSL-VDSL

Installationsvejledning til YouSee HomeBox 3 (DSL)

Få hjælp til at opsætte YouSee HomeBox 3 og din bredbåndstelefon med bredbånd via telefonstikket.
Vælg