Sådan tilslutter du en eller flere telefoner

YouSee Bredbåndstelefoni er telefoni via dit internet. Derfor skal du slutte din telefon direkte til dit bredbåndsmodem i stedet for telefonstikket i væggen. Du kan også tilslutte fax til dit bredbåndsmodem.

Tilslut én telefon til dit bredbåndsmodem

• Tjek at dit bredbåndsmodem er tændt og har adgang til internettet
  • Har du et kabel, der passer direkte i din telefon eller dens base, forbinder du den direkte med Voice på bagsiden eller i dit bredbåndsmodem
  • Har dit telefonkabel et trebenet telefonstik, skal du først forbinde det trebenede hanstik fra telefonkablet til et kabel med trebenet hunstik, som går til Voice bag eller i bunden på dit bredbåndsmodem
Telefon tilsuttes modem via telefonkabel med trebenet hanstik

Har du brug for hjælp til dit modem, kan du læse mere her om hvordan dit modem virker.

• Vent 5-10 minutter
  • Løft røret og tjek, at der er klartone
  • Du er nu klar til at bruge YouSee Telefoni

Videoguide: Tilslut din telefon