Sådan tilslutter du en eller flere telefoner

YouSee Bredbåndstelefoni er telefoni via dit internet. Derfor skal du slutte din telefon direkte til dit bredbåndsmodem i stedet for telefonstikket i væggen. Du kan også tilslutte fax til dit bredbåndsmodem.

Denne guide er til dig, der modtager produkter fra YouSee gennem telefonstikket (DSL) og dit stik ser sådan ud

Modtager du i stedet produkter gennem kabel-tv-stikket (Coax),
Multistik og dobbelt multistik - dit YouSee telefonstik

Sådan tilslutter du fax til dit Telefoni-modem

I dit bredbåndsmodem er der kun én aktiv indgang, hvilket betyder, at du ikke kan bruge telefon og fax samtidig. Du kan altså sagtens anvende dit modem til fax, men ikke samtidig med at din telefon er tilsluttet.

Når du skal bruge din fax, skal du altså tage telefonens kabel ud af modemmet og sætte faxen til i stedet. Husk at tilslutte telefonen igen, når du er færdig med at sende eller modtage fax, så du ikke mister opkald.