Hvordan får jeg skjult mit nummer ?

Når du opretter et YouSee Telefoni-abonnement, bliver du automatisk optaget på 118.dk og andre online søgetjenester samt på Nummeroplysningen 118, så alle nemt kan finde frem til dig

Du har forskellige muligheder for at vælge, hvilke oplysninger omkring dig, der skal kunne findes på 118.dk og andre online søgesider.

Hemmeligt nummer

Når du vælger at få Hemmeligt nummer, vil dit navn og adresse stå oplyst på sider som for eksempel 118.dk og hos Oplysningen (118).

Udeladt nummer

Med Udeladt nummer vil hverken, dit nummer, navn eller adresse blive vist på sider som 118.dk, eller hos Oplysningen (118).

Adresse hemmeligt

Vælger du Adresse hemmeligt, er det kun dit navn og nummer, som vises på 118.dk og hos Oplysningen (118).

Det er gratis at få Hemmeligt nummer, Udeladt nummer og Adresse hemmeligt. Du kan bestille eller afmelde funktionerne ved at henvende dig til Kundeservice.

Når du bestiller eller afmelder en af de ovenstående funktionerne, vil ændringerne blive opdateret på 118.dk og Oplysningen (118) i løbet af en dags tid.

Skjul dit nummer ved enkelt opkald

Du har også mulighed for at skjule dit opkald for det enkelte opkald ved at taste *31* efterfulgt af det telefonnummer, som du vil ringe til.

Hvis du ringer fra en mobiltelefon skal du taste #31#, efterfulgt af det ønskede telefonnummer.

Hvis du har bredbåndstelefoni, skal du taste *74*.