Sådan bruger du Vækning

Det kan være en fordel at bruge telefonen som vækkeur, når du vil være sikker på at komme op til tiden. Du kan få telefonen til at vække dig blot ved at taste en kode og det tidspunkt, som du ønsker at blive vækket på. Så ringer telefonen automatisk på det ønskede tidspunkt. Samtidig har du også mulighed for at benytte den gratis snooze-funktion

Vækning til bredbåndstelefoni

Du kan bestille automatisk vækning ved at ringe på tlf. 80 80 05 55. Her bestiller du Vækning via en maskine, hvor du indtaster tidspunktet for vækning på din telefon.

Du kan bestille helt op til 6 vækninger hver 24 timer.

Bemærk, at Vækning på bredbåndstelefoni ikke gennembryder en eventuel viderestillingsfunktion. Det betyder, at vækningen sker på det nummer, som du har viderestillet til.