Sådan bruger du Vækning

Det kan være en fordel at bruge telefonen som vækkeur, når du vil være sikker på at komme op til tiden. Du skal bare taste en kode og det tidspunkt, som du ønsker at blive vækket på. Så ringer telefonen automatisk på det ønskede tidspunkt. Samtidig har du også mulighed for at benytte den gratis snooze-funktion.

Vækning til fastnettelefoni

Du kan bestille vækning inden for fem minutters intervaller ved at indtaste klokkeslæt i form af fire cifre – for eksempel 0730.

Du bliver vækket af en elektronisk stemme. Hvis du ikke svarer i første forsøg, bliver der ringet op flere gange.

Opkald fra Vækning vil for fastnet altid gå igennem til telefonen og derfor gennembryde eventuelle viderestillinger eller spærringer. Dette gælder ikke for bredbåndstelefoni, her vil vækning ske på det telefonnummer, der evt. er viderestillet til. Vækning kan dog ikke bestilles til en telefon, der er totalspærret.

Sådan bestiller du Automatisk Vækning

• 1. Løft røret og afvent klartone.

2. Tast *55*.

3. Tast firecifret klokkeslæt – for eksempel 0630.

4. Tast #.

5. Talemaskinen giver besked.

6. Læg røret på.

• 1. Løft røret og afvent klartone.

2. Tast *#55#.

3. Talemaskinen giver besked.

4. Læg røret på.

• 1. Løft røret og afvent klartone.

2. Tast #55*.

3. Tast det klokkeslæt der, skal afbestilles.

4. Tast #.

5. Talemaskinen giver besked.

6. Læg røret på.

• 1. Løft røret og afvent klartone.

2. Tast *55*.

3. Talemaskinen giver besked.

4. Læg røret på.

5. Du kan også vælge at ringe til 80 80 05 55 og følge guiden.

Hvor mange Vækninger kan bestilles på én gang?

Der er mulighed for at bestille flere vækningstidspunkter inden for samme døgn. Hvis du vil afbestille eller ændre en vækning, kan du gøre det indtil fem minutter før det valgte tidspunkter. Der kan maksimalt bestilles seks vækninger til de kommende 24 timer.

Priser for Vækning

Her kan du se prisen for Automatisk Vækning:

Pris pr. vækning 7 kr.
Opkaldspris 0,225 kr.*
Pris for Snooze-funktion
0 kr.**
Pris for bestilling af vækning
0 kr. ***

* Bestilling, kontrol og afbestilling af Vækning koster opkaldspris. For Fastnet Max er opkaldsprisen 0,35 kr. Der opkræves ikke samtalepris for tiden det tager at foretage sit valg og modtage kvittering i form af talemeddelelse. Hvis der bestilles flere vækninger i samme opkald, koster det forsat kun 1 opkaldspris, hvorimod der til hver enkelt vækning opkræves 7 kr. pr. stk. ** Ved vækning kan snooze-funktionen aktiveres et ubegrænset antal gang uden beregning. *** Ved vækning kan en ny vækning bestilles uden beregning.