Sådan bruger du Viderestilling

Med Viderestilling kan du viderestille dine opkald til et andet telefonnummer efter eget valg.

Viderestilling ved optaget

• Løft røret
  • Tast *67*
  • Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter #
  • Afvent talemeddelelse og læg røret på

Viderestilling ved manglende svar

• Løft røret
  • Tast *61*
  • Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter #
  • Afvent talemeddelelse og læg røret på

Opkald bliver automatisk viderestillet til det valgte nummer, hvis du ikke besvarer det inden for 15 sekunder.

Viderestilling af alle opkald

• Løft røret
  • Tast *21*
  • Indtast det telefonnummer, du ønsker at viderestille til og herefter #
  • Afvent talemeddelelse og læg røret på

Slå Viderestilling fra

• Løft røret
  • Slå Viderestilling ved optaget fra ved at taste #67#
  • Slå Viderestilling ved manglende svar fra ved at taste #61#
  • Slå Viderestilling af alle opkald fra ved at taste #21#
  • Afvent talemeddelelse og læg røret på

Har du BBT FriTale kan Viderestilling tilkøbes via Ekstra services. Se, hvordan du tilkøber Viderestilling

Har du Fastpris Ekstra er Viderestilling inkluderet i abonnementet, og det koster derfor ikke at viderestille til fastnet og mobil.

Har du Fastpris er Viderestilling inkluderet i abonnementet, og det koster derfor ikke at viderestille til fastnet. Men viderestiller du til en mobil, betaler du for opkaldet fra din fastnettelefon til din mobiltelefon.

Har du Forbrug er Viderestilling inkluderet i abonnementet, og du betaler selv for alle viderestillinger fra din telefon til enten en fastnet eller en mobiltelefon.