Sådan bruger du Voicemail til YouSee Telefoni

Voicemail til YouSee Telefoni er din personlige telefonsvarer, som tager imod besked, hvis du ikke svarer telefonen eller er midt i en anden samtale. Du kan slå Voicemail til og fra og aflytte dine beskeder fra en hvilken som helst telefon.

Sådan aflytter du beskeder

Vælg vejledning nedenfor på baggrund af, om du har YouSee Bredbåndstelefoni via dit kabel-tv stik eller dit telefonstik eller YouSee Fastnettelefoni.

• Sådan aflytter du beskeder fra din egen telefon

Når du løfter røret, får du en særlig tone som tegn på, at der er indtalt nye beskeder på din Voicemail. Har du en nyere telefon eller nummerviser, vil du også kunne se på displayet, at du har nye beskeder.

For at aflytte dine beskeder skal du ringe til Voicemail på 70 33 14 01 eller taste *9# og derefter følge vejledningen.

Sådan aflytter du beskeder fra andre telefoner

Før du kan aflytte dine beskeder fra en anden telefon, skal du ringe til 70 33 14 01 eller taste *9# fra din egen telefon og lave din egen personlige pinkode.

Din kode skal være 4-10 cifre, indeholde mindst tre forskellige tal og må ikke begynde med 0. Pinkoden må ikke være tal i rækkefølge (eksempelvis 1234).

Når du vil ringe til Voicemail fra andre telefoner i Danmark eller udlandet, skal du bare taste +45 70 33 14 00 og følge vejledningen.

• Sådan aflytter du beskeder fra din egen telefon

Når du løfter røret, får du en særlig tone som tegn på, at der er indtalt nye beskeder på din Voicemail. Har du en nyere telefon eller nummerviser, vil du også kunne se på displayet, at du har nye beskeder.

For at aflytte dine beskeder skal du ringe til Voicemail på 70 33 14 01 eller taste *9# og derefter følge vejledningen.

Sådan aflytter du beskeder fra andre telefoner

Før du kan aflytte dine beskeder fra en anden telefon, skal du ringe til 70 33 14 01 eller taste *9# fra din egen telefon og lave din egen personlige pinkode.

Din kode skal være 4-10 cifre, indeholde mindst tre forskellige tal og må ikke begynde med 0. Pinkoden må ikke være tal i rækkefølge (eksempelvis 1234).

Når du vil ringe til Voicemail fra andre telefoner i Danmark eller udlandet, skal du bare taste +45 70 33 14 00 og følge vejledningen.

• Sådan aflytter du beskeder fra din egen telefon

Du får automatisk at vide, når der ligger nye beskeder i din voicemail. Når du løfter røret, vil du høre en særlig beskedtone, der indikerer, at der er en ny besked. Herefter kan du vælge at høre beskeden med det samme, eller du kan foretage et opkald uden at høre beskeden først. Hvis du har en nyere telefon eller nummerviser med indikator, vil du også kunne se, at der ligger nye beskeder i din voicemail.

• Ikke aflyttede beskeder gemmes i 30 dage.
    • Aflyttede gemte beskeder gemmes i 10 dage.

Sådan aflytter du dine beskeder

• Afspil nye beskeder: Tast 1.
    • Hør igen: Tast 1.
    • Slet besked: Tast 2.
    • Gem besked: Tast 3.
    • Aflyt gamle beskeder: Tast 3.

Sådan aflytter du beskeder fra en anden telefon

Du har altid direkte adgang til Voicemail med din fastnettelefon fra YouSee. Fra alle andre telefoner i Danmark samt udlandet får du adgang til Voicemail ved at bruge Voicemail Fjernstyring.

Inden du benytter Voicemail Fjernstyring, skal du fra din egen telefon ringe op på 80 22 22 22 og ændre standardkoden 1234 til din egen personlige pinkode.

Din personlige pinkode må ikke være tal i rækkefølge som for eksempel 3456 eller 4321. Din kode skal være 4-10 cifre, indeholde mindst tre forskellige tal, og den må ikke begynde med 0.

Standardkoden kan kun ændres fra din egen fastnettelefon, så husk derfor at ændre standardkoden med det samme.