Sådan bruger du Voicemail til YouSee Telefoni

Voicemail til YouSee Telefoni er din personlige telefonsvarer, som tager imod besked, hvis du ikke svarer telefonen eller er midt i en anden samtale. Du kan slå Voicemail til og fra og aflytte dine beskeder fra en hvilken som helst telefon.

Sådan skifter du sprog i Voicemail

Vælg vejledning nedenfor på baggrund af, om du har YouSee Bredbåndstelefoni via dit kabel-tv stik eller dit telefonstik eller YouSee Fastnettelefoni.

• Ring til Voicemail på 70 33 14 01
    • Tast 3 for at ændre indstillinger
    • Tast 1 for at ændre sprog
    • Tast det nummer, der svarer til det sprog, du ønsker at skifte til (f.eks. 1 for dansk)
    • Sproget er nu ændret, og du kan lægge på