Sådan bruger du Voicemail til YouSee Telefoni

Voicemail til YouSee Telefoni er din personlige telefonsvarer, som tager imod besked, hvis du ikke svarer telefonen eller er midt i en anden samtale. Du kan slå Voicemail til og fra og aflytte dine beskeder fra en hvilken som helst telefon.

Sådan slår du Voicemail til eller fra

Vælg vejledning nedenfor på baggrund af, om du har YouSee Bredbåndstelefoni via dit kabel-tv stik eller dit telefonstik eller YouSee Fastnettelefoni.

• Du skal selv sørge for at aktivere viderestilling til telefonsvareren. Dit abonnement er nemlig ikke altid automatisk indstillet til at gøre det.

Viderestilling til Voicemail når du er optaget

Slå Voicemail til:

• Løft røret.
    • Tast *67*80801400#.
    • Afvent talemeddelelse, og læg herefter røret på.

Slå Voicemail fra:

• Løft røret.
    • Tast #67#.
    • Afvent talemeddelelse, og læg herefter røret på.

Viderestilling til Voicemail når du ikke er ved telefonen

Slå Voicemail til:

• Løft røret.
    • Tast *61*80801400#.
    • Afvent talemeddelelse, og læg herefter røret på.

Slå Voicemail fra:

• Løft røret.
    • Tast #61#.
    • Afvent talemeddelelse, og læg herefter røret på.
  • Hvis du vil slå Voicemail til og fra med din fastnettelefon, skal du ringe til 80 22 22 22 og følge nedenstående vejledning.

Bemærk, at hvis du ringer 80 22 22 22 fra en telefon, som ikke har Voicemail, bliver du viderestillet til Kundeservice.

Sådan slår du din YouSee Voicemail til og fra
    • Slå Voicemail til: Tast 3.
    • Slå Voicemail fra: Tast 2.