Sådan bruger du Voicemail til YouSee Telefoni

Voicemail til YouSee Telefoni er din personlige telefonsvarer, som tager imod besked, hvis du ikke svarer telefonen eller er midt i en anden samtale. Du kan slå Voicemail til og fra og aflytte dine beskeder fra en hvilken som helst telefon.

Sådan indtaler du en personlig velkomsthilsen

Vælg vejledning nedenfor på baggrund af, om du har YouSee Bredbåndstelefoni via dit kabel-tv stik eller dit telefonstik eller YouSee Fastnettelefoni.

• For at indtale din personlige velkomsthilsen skal du løfte røret, taste *9# eller ringe til 70331401. Følg herefter vejledningen, hvor du vil blive bedt om at vælge en pinkode, indtale dit navn og indtale din personlige velkomsthilsen.

Din kode skal være 4-10 cifre, indeholde mindst tre forskellige tal og må ikke begynde med 0. Pinkoden må ikke være tal i rækkefølge (eksempelvis 1234).

• Tast *9#, hvorefter du kommer ind i menuen. Her taster du 2 og indtaler en hilsen og afslut med #.

Bemærk, at Voicemail skal være aktiveret, for at din egen velkomsthilsen kan aktiveres.
  • Tast *9#, hvorefter du kommer ind i menuen. Her taster du 2 og indtaler en hilsen og afslut med #.

Bemærk, at Voicemail skal være aktiveret, for at din egen velkomsthilsen kan aktiveres.
  • Du kan gøre din Voicemail personlig ved at indtale din egen velkomsthilsen. Så er vedkommende, der ringer, sikker på, at der er ringet op til dig. Hvis du senere vil have den oprindelige velkomsthilsen tilbage, skal du bruge samme fremgangsmåde. Men i stedet for at indtale en personlig velkomsthilsen, så afslutter du med #, inden der er gået fem sekunder.

Vær opmærksom på, at hvis du har uaflyttede beskeder, så kan du ikke indtale en personlig besked. Aflyt først dine beskeder, og følg derefter nedenstående vejledning.

Du skal ringe op på 80 22 22 22 eller taste *9#. Bemærk, hvis du ringer 80 22 22 22 fra en telefon, som ikke har Voicemail, bliver du viderestillet til Kundeservice.

Sådan laver du din personlige velkomsthilsen
    • Du kan oprette din velkomsthilsen ved først at taste 1, derefter 2 – herefter kan du indtale din hilsen og afslutte med #.
    • Tast 3 for afslutningsvis at aflytte den netop oprettede velkomsthilsen.