Har dit udeladte nummer været synligt?

9.967 udeladte fastnetnumre og/eller adresser har været synlige – typisk i 1-4 uger – på Nummeroplysningen i perioden fra 17. marts til 29. maj. Det er en fejl, som vi beklager dybt.
Fejlen opstod i forbindelse med, at vi flyttede oplysningerne fra et it-system til et andet.

Vi har forsøgt at ringe til alle berørte, men vi er ikke kommet igennem til alle. Derfor sender vi onsdag den 20. juni breve til de berørte, vi ikke har nået.

Har du udeladt nummer eller adresse, og er du bekymret for, om dine oplysninger har været synlige? Vi har samlet så mange svar som muligt herunder.