YouSee Minipakke - Hvad er det?

YouSee Tv's Minipakke er den mindste samling af tv og straming vi tilbyder.

Sammenlignet med YouSee's andre tv-pakker, så er der en række begrænsninger der gør sig gældende med Minipakken.

Tv-kanalerne kan kun ses, hvis du bruger enten YouSee Tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen på mobil, tablet, computer eller Smart TV.

Det vil sige, at du ikke kan se tv-kanalerne ved blot at koble dit tv til antennestikket.
Du kan heller ikke se tv-kanalerne ved hjælp af et YouSee Kort.

YouSee Tv & Film på iOS og Android

Her kan du finde hjælp til, hvordan du kommer i gang med YouSee Tv & Film-appen på iOS og Android.

YouSee Tv & Film på iOS og Android

YouSee Tv & Film på Smart TV

Her kan du finde hjælp til at komme i gang med YouSee Tv & Film-appen på Smart TV. Der er også information om, hvilke tekniske krav appen stiller til dit Smart TV.

YouSee Tv & Film på Smart TV

Synstolkning

DR's synstolkningskanaler følger ikke med i Minipakken. Du skal i stedet slå synstolkning til på de enkelte kanaler.

Sådan slår du synstolkning til på din Humax tv-boks

1. Find den kanal eller udsendelse fra DR, som du vil se og start afspilningen.
  2. Når afspilningen er i gang, skal du trykke på OK-knappen.
  3. Vælg nu de tre prikker til højre.
  4. Vælg Synstolkning under Lydspor og tryk OK på fjernbetjeningen.