Sådan skifter du tv-pakke

Du kan nemt skifte tv- eller Bland Selv-pakke ved at logge ind på Mit YouSee eller du kan ringe til os.
Du behøver ikke at være hjemme, når vi ændrer din tv-pakke.

Det er gratis at opgradere til en større tv-pakke. Der kan være gebyr på at skifte til en mindre tv-pakke. Se priser og gebyrer her.

Du kan altid få en tv-boks med din tv-pakke. Tv-boksen giver dig den bedste tv- og streaming-oplevelse med tv fra YouSee.

Bland-Selv indhold – hvordan skifter jeg kanaler og streamingtjenester?

Du kan ændre dit indhold af din Bland Selv-pakke på tre måder:

Hvordan skifter jeg til et andet tv-produkt?

Er du i tvivl om, hvilke forskellige tv-produkter vi tilbyder, kan du herunder danne dig et overblik over de forskellige tv-muligheder.

Bor du i en antenneforening, eller hvis der stadig er binding på dit tv-produkt, kan der være begrænset mulighed for at skifte fra ét produkt til et andet.

• Tv-pakke – Grund-, Mellem- eller Fuldpakken
    • Bland Selv – 10, 20 eller 36

Teknologi

Du kan altid få en tv-boks med din tv-pakke. Tv-boksen giver dig den bedste tv- og streaming-oplevelse med tv fra YouSee.

Har du et YouSee Kort – og måske også Ekstrakort – og én eller flere kortlæsere, men ønsker noget andet, skal du opsige dit YouSee Kort ved at kontakte vores kundeservice. Du kan herefter stadig se kabel-tv afhængig af, hvilken pakke du har valgt.

Sådan ser dit stik ud, når du har kabel-tv (coax)
    • Tv-pakke – Grund-, Mellem- eller Fuldpakken
    • Bland Selv – 10, 20 eller 36

Teknologi

• Tv-boks

Du får altid en tv-boks med din tv-pakke. Tv-boksen giver dig den bedste tv- og streaming-oplevelse med tv fra YouSee.