Vælg din løsning

Hvordan vil du have hjælp?

Hvordan blander jeg mine tv-kanaler på appen?

Har du en tv-pakke der indeholder ”Bland Selv”, så kan du skifte dine tv-kanaler og streamingkanaler direkte på YouSee Tv & Film-app’en.
Først trykker du på Menu’en i øverste venstre hjørne og vælger Indstillinger og derefter Bland Selv.
Her ser du en oversigt over alle de tv- og streamingkanaler du kan vælge. Du kan sortere dem, så det giver dig et nemmere overblik.
Du kan også se hvor mange point du har i din ”Bland Selv”-pakke. Du kan have 10, 20 eller 36 point. Pointene bruger du, når du tilvælger kanaler.
Er cirklen omkring pointene grøn, kan du skifte dine kanaler.
Er cirklen rød, har du brugt for mange point og skal fravælge kanaler før du kan skifte.
Find de tv- eller streamingkanaler du ønsker at tilvælge. Tryk på dem.

Så trykker du på Tilvælg kanal.

Find de kanaler du ønsker af fravælge. Tryk på dem og derefter Fravælg kanal.
Tryk på Skift nu nederst til venstre.
Kontroller oversigten over dine til- og fravalg.
Swipe  henover Bekræft valg. Nu skiftes kanalerne.
Dine nye kanaler er typisk klar efter 5 minutter. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelig på app’en. Det kan dog tage op til 24 timer før nye kanaler er tilgængelig på ekstra kort.

Du kan fortsætte med at se tv imens vi skifter dine kanaler ved at trykke på Gå tilbage.

Sådan finder du C More, HBO Nordic, Viasat og Paramount + i YouSee Tv & Film appen

Hvad betyder farverne og tallet i den blå firkant?

De kanaler, du har valgt og som nu er i din tv-pakke, er mørkegrønne. De lysegrå er ikke valgt.

De blå firkanter viser, hvor mange point en kanal koster.

Hvor tit kan jeg til- og fravælge nye kanaler?

Du kan løbende skifte ulåste kanaler, du behøver ikke skifte alle kanaler på en gang. Har kanalen en hængelås, kan du ikke udskifte den endnu. En kanal er nemlig låst i 30 dage fra den dag, du har tilvalgt den. Efter de 30 dage, kan du igen skifte den ud med en anden kanal, hvis du ønsker det.
Kanaler i Grundpakken kan du ikke udskifte, og de er derfor altid markeret med en hængelås.

Du kan også skifte dine kanaler på tv-boksen og på web på tv.yousee.dk.