Vælg din løsning

Værd at vide om Bland Selv tv-kanaler

Du kan købe Bland Selv tv-kanaler til din tv-pakke og eventuelle Ekstra tv-kanaler. Så kan du i højere grad selv bestemme, hvilke tv-kanaler du vil se.

Det indeholder en tv-løsning med Bland Selv tv-kanaler

En tv-løsning med Bland Selv tv-kanaler, består af to dele:

• De faste tv-kanaler i vores Grundpakke. Du kan se disse tv-kanaler i alle rum uden brug af ekstra udstyr såsom YouSee Kort, Ekstrakort, digital kortlæser og tv-boks.
  • Antallet af tv-kanaler i afhænger af, hvor mange Bland Selv tv-kanaler du bestiller. Se vores tv-løsninger.

Bland Selv tv-kanaler sendes som digitalt krypteret tv. Det betyder, at du skal bruge et YouSee Kort og en kortlæser for at kunne se disse tv-kanaler. Du kan stadig se tv-kanalerne fra Grundpakken uden at bruge kort og kortlæser.

Sådan ser du Bland Selv tv-kanaler på dit tv

1. Du kan se Bland Selv tv-kanaler på vores YouSee Tv-boks, uden brug af ekstra tv-udstyr.

2. Du kan også få adgang til de Bland Selv tv-kanaler ved at bruge:

• YouSee Kort.
  • Digital kortlæser, CA-modul eller en tv-boks med kortlæser.

Dit YouSee Kort skal enten sættes i den digitale kortlæser, et CA-modul eller i din tv-boks. Kortet dekrypterer det digitale tv-signal, så du får adgang til at se ekstra tv-kanalerne, der ellers er krypteret.

Sådan indlæser du dine Bland Selv tv-kanaler

Du kan få dit tv eller tv-boks til automatisk at indlæse dine tv-kanaler med et netværks-id. Når du har en tv-løsning med Bland Selv tv-kanaler, skal du ikke bruge det normale netværks-id.

Find netværks-id til dine Bland Selv tv-kanaler

Se Bland Selv tv-kanaler på flere tv

Du har mulighed for at se dine Bland Selv tv-kanaler på op til fem tv. Når du bestiller Bland Selv tv-kanaler, får du et YouSee Kort, der kun virker til ét af dine tv. Så du skal bestille Ekstrakort for at få dine Bland Selv tv-kanaler på flere tv

Kontakt Kundeservice for Ekstrakort

Bemærk, at du maksimalt kan have fem kort i alt - et YouSee Kort og fire tilhørende Ekstrakort. Det betyder, at du kan se dine ekstra tv-kanaler på fem tv ad gangen.

Typiske spørgsmål til Bland Selv tv-kanaler

Vi har samlet en række spørgsmål og svar, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan en tv-løsning med Bland Selv tv-kanaler fungerer.