Vælg din løsning

Vælg medie

Hvordan vil du foretrække at få hjælp?

Hvordan blander jeg mine tv-kanaler på tv-boksen?

Har du en tv-pakke der indeholder Bland Selv, så kan du skifte dine tv-kanaler og streamingkanaler direkte på tv-boksen.

1. Først trykker du på Menu på fjernbetjeningen til tv-boksen og går i Indstillinger og derefter Bland Selv
Her ser du en oversigt over alle de kanaler, du kan vælge.

Du kan sortere dem, og du kan få vist en oversigt over de kanaler du har valgt.

Til at starte med har vi valgt kanaler for dig. Derfor skal du fravælge kanaler før du kan tilvælge nye.

Du kan også se hvor mange point du har i din Bland Selv-pakke. Du kan have 10, 20 eller 36 point. Pointene bruger du, når du tilvælger kanaler.

Er cirklen omkring pointene grøn, kan du skifte dine kanaler.

Er cirklen rød, har du brugt for mange point og skal fravælge kanaler før du kan skifte.

Find de tv- eller streamingkanaler du ønsker at tilvælge og tryk OK på fjernbetjeningen.

Tryk herefter på Tilvælg.

Nu bliver kanalen markeret med flueben.

Find de kanaler du ønsker af fravælge og tryk på OK på fjernbetjeningen. Flueben fjernes
Vælg Skift nu nederst til højre og tryk på OK på fjernbetjeningen.

Dine nye kanaler er typisk klar efter 5 minutter. Du får besked på skærmen, så snart dine nye kanaler er tilgængelig på tv-boksen. Det kan dog tage op til 24 timer før nye kanaler er tilgængelig på ekstra kort.

Du kan fortsætte med at se tv imens vi skifter dine kanaler ved at trykke på Tilbage-knappen på fjernbetjeningen.

Sådan finder du HBO Nordic, C More, Viasat Film og Paramount+ på tv-boksen

Hvad betyder farverne og de turkise tal?

De kanaler, du har valgt og som nu er i din tv-pakke, er mørkegrønne.

De lysegrå er ikke valgt.

I den blå firkant kan du se hvor mange point en kanal koster. Tv-kanaler koster som udgangspunkt alle 1 point, mens streamingkanalerne koster mellem 3 og 6 point.

Hvor tit kan jeg til- og fravælge nye kanaler?

Du kan løbende skifte ulåste kanaler, du behøver ikke skifte alle kanaler på en gang. Har kanalen en hængelås, kan du ikke udskifte den endnu. En kanal er nemlig låst i 30 dage fra den dag, du har tilvalgt den. Efter de 30 dage, kan du igen skifte den ud med en anden kanal, hvis du ønsker det.

Kanaler i Grundpakken kan du ikke udskifte, og de er derfor altid markeret med en hængelås.