Hvordan bruges knapperne på fjernbetjeningen?

1. Tv apps - giver dig direkte adgang til apps som for eksempel musik på tv-boksen. Læs mere
  2. Se tv - med et tryk på denne kommer du tilbage til live-tv billedet.
  3. Film & Serier - sender dig tilbage til hovedmenuen.
  4. Tv-guide - åbner din programoversigt. Læs mere
  5. Menu - åbner hovedmenuen med blandt andet tv-arkiv, film og serier. Læs mere
  6. Tilbage - så går du tilbage til den forrige side.
Billede af genvejsknapper på fjernbetjeningen til funktionerne på din YouSee tv-boks DSL
  1. Min side - Viser dig dine sidst sete programmer, favoritter, film og filmleje. Læs mere
  2. Stop - Stopper optagelse eller afspilning af film, serier eller et tv-program.
  3. Afspil - med et tryk på afspil går dine tv-programmer, film eller serier i gang.
  4. Pause - tryk på denne, hvis du har brug for at sætte programmet, filmen eller serier på pause et stykke tid.
  5. Optag - med et tryk på denne går du i gang med at optage det aktuelle tv-program, du er ved at se. Du kan også optage fra tv-guiden. Læs mere
Billede af funktioner på fjernbetjeningen til din YS tv-boks DSL