Hvordan markerer jeg tv-programmer som favoritter?

Favoritmarkering giver dig mulighed for at se dine yndlings tv-programmer igen, og igen, så længe de er tilgængelige på dit tv-arkiv.  Se her, hvordan du gør.

1. For at favoritmarkere et tv-program skal du blot trykke på den grønne knap på fjernbetjeningen.
  1. Først trykker du på Tv guide på fjernbetjeningen.
  2. Så finder du det tv-program du vil favoritmarkere.
  3. Tryk så på den grønne knap på fjernbetjeningen.
  4. Nu kan du se, der er kommet et grønt hjerte-ikon på det pågældende tv-program. Hele serien er nu blevet favoritmarkeret.
  1. Tryk på knappen Min Side på din fjernbetjening.
  2. Herinde finder du de favoritmarkerede tv-programmer under Favoritter.

Vær opmærksom på, at dine favoritmarkerede tv-programmer forsvinder fra Min Side, når rettighederne til programmerne er udløbet. Du kan fremadrettet vælge at optage tv-programmer, så de ikke forsvinder. Læs mere om, at optage på tv-boksen