Sådan bruger du den samme Humax fjernbetjening til tv og tv-boks

Humax YS4000 fjernbetjening - Gammel - Opsæt fjernbetjeningSkift valg

Vi yder hverken telefonisk eller skriftlig support på opsætning af din fjernbetjening.

Før du går i gang

• Dit tv og din tv-boks skal være tændt.

• Du skal skrue helt op for lydstyrken på din tv-boks.

• Du skal bruge en kode til opsætning af fjernbetjeningen. Den kan du se herunder i nedenstående tabel.
    Står dit tv ikke på listen? Så er der hjælp at hente, nederst på siden.

Producent

Kode

Bang & Olufsen

0015

Grundig

0017

LG

0013

Loewe

0016

Panasonic

0014

Philips

0011

Pioneer

0018

Samsung

0010

Sony

0012

Thomson

0019

Toshiba

0020

Sådan gør du

1. Tryk og hold tekst-tv-knappen nede til tv-boksen i tre sekunder. Den røde LED-pære skal blinke to gange.

2. Indtast koden fra tabellen inden for ti sekunder. Ved succesfuld indtastning blinker den røde LED-pære 2 gange.

Billede 1
  1. Tryk på Tv-knappen, indtil dit tv slukker. Slip knappen, så snart dit tv slukker.

2. Tryk på OK-knappen for at godkende opsætningen.

3. LED-pæren blinker rødt to gange.

4. Tryk på Tv-knappen igen for at tænde dit tv.
    Er der blevet indtastet en forkert kode, lyser den røde LED-pære i to sekunder.
    Indtast koden igen inden for ti sekunder. Ellers skal du starte forfra.

Billede 2

1. Tryk og hold tekst-tv-knappen nede til tv-boksen i tre sekunder.

2. Tryk på Tv-knappen, indtil dit tv slukker. Slip knappen, så snart dit tv slukker.

3. Tryk på OK-knappen for at godkende opsætningen.

4. LED-pæren blinker rødt to gange.

5. Tryk på Tv-knappen igen for at tænde dit tv.

Billede 2
  1. Tryk og hold tekst-tv-knappen nede til tv-boksen i tre sekunder.

2. Indtast koden 1 0 0 0, så blinker den røde LED-pære to gange og fjernbetjeningen er nulstillet.