Hvordan bruger jeg samme fjernbetjening til tv og tv-boks?

Når du bruger YouSee tv-boksen kan du indstille fjernbetjeningen til både at styre tv-boksen og dit tv. Så behøver du kun bruge én fjernbetjening. Se her, hvordan du gør.

Før du går i gang

Først skal du sikre dig at dit tv og din YouSee tv-boks er tændt. Så skal du skrue helt op for lydstyrken på tv-boksen.

Dette er vigtig da fjernbetjeningen fremover vil styre lydstyrken på dit tv, og ikke tv-boksen. Sættes lydstyrken for lavt på tv-boksen ved programmering af fjernbetjeningen, vil det ikke være mulig at skrue op for lydstyrken på tv-boksen, før man har nulstillet fjernbetjeningen.

Her ser du koderne, der skal bruges til opsætningen af fjernbetjeningen. Står dit tv ikke på listen, kan du længere nede finde en vejledning, hvad du så skal gøre.

Bang & Olufsen 0015
Grundig 0017
LG 0013
Loewe 0016
Panasonic 0014
Philips 0011
Pioneer 0018
Samsung 0010
Sony 0012
Thomson 0019
Toshiba 0020
1. Tryk på og hold tekst-tv-knappen til tv-boksen nede i tre sekunder, til den røde LED-pære blinker to gange.

2. Indtast nu den firecifrede kode, der passer til dit tv, inden for ti sekunder. Ved succesfuld indtastning blinker den røde LED-pære 2 gange.

Tryk på tekst tv knappen for at starte automatisk opsætning af fjernbetjeningen til tv-boksen

3. Tryk på Tv-knappen indtil dit tv slukker. (Dette kan tage op til 15 sekunder!) Slip knappen så snart dit tv slukker.

4. Tryk derefter på OK-knappen til tv-boksen for at godkende opsætningen.

5. Nu blinker LED-pæren rødt to gange.

6. Tryk nu på Tv-knappen igen for at tænde dit tv.

7. Er der blevet indtastet en forkert kode, vil den røde LED-pære lyse i to sekunder. Bliver der ikke indtastet en ny kode inden for ti sekunder, skal man starte opsætningen forfra.

Tryk på Tv knappen indtil tv'et slukker, for at parre tv'et med tv-boksen

Hvis du vil nulstille fjernbetjeningen igen, skal du blot følge disse to trin:

1. Tryk på tekst-tv-knappen, og hold den nede i tre sekunder, til den røde LED-pære blinker to gange.

2. Indtast koden 1 0 0 0 - så blinker den røde LED-pære to gange, og fjernbetjeningen er nulstillet.

Er dit tv ikke på listen?

Har du et tv, der ikke er på listen ovenover, så kan du lave en automatisk søgning. Se her, hvordan du gør.

1. Tryk på tekst-tv-knappen til tv-boksen i cirka tre sekunder, til den røde LED-pære blinker to gange.

Tryk på tekst tv knappen for at starte automatisk opsætning af fjernbetjeningen til tv-boksen

2. Indtast nu 0029, inden for ti sekunder. Ved succesfuld indtastning blinker den røde LED-pære 2 gange.

LED lys knappen blinker mens tv'et parres med tv-boksen

3. Tryk på Tv-knappen indtil dit tv slukker. (Dette kan tage op til 15 minutter!) Slip knappen så snart dit tv slukker.

4. Tryk derefter på OK-knappen til tv-boksen for at godkende opsætningen.

5. Nu blinker LED-pæren rødt to gange.

6. Tryk nu på Tv-knappen igen for at tænde dit tv.

7. Nu vil tænd/sluk, lydstyrke og lydløs-funktionen blive styret af dit tv.

Tryk på Tv knappen indtil tv'et slukker, for at parre tv'et med tv-boksen
YouSee yder desværre ikke telefonisk support på programmering af fjernbetjening.